Αταλάντα - Σπαλ 1-2: «Σίγησε» το Μπέργκαμο με ανατροπή... σωτηρίας

Close
Αταλάντα - Σπαλ 1-2: «Σίγησε» το Μπέργκαμο με ανατροπή... σωτηρίας

Η ουραγός Σπαλ ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ με δύο γκολ στο β΄μέρος και σόκαρε την Αταλάντα στο Μπέργκαμο (1-2), κάνοντας μεγάλο βήμα στη μάχη της παραμονής.

Οι δύο ομάδες που επισκέφτηκαν πιο πρόσφατα το «Ατζούρι Ντ'Ιτάλια» έφυγαν με πέντε γκολ για φιλοδώρημα. Κόντρα στην μέχρι πρότινος ουραγό Σπαλ, θα περίμενε κανείς ανάλογη συνθήκη από την Αταλάντα της ευρωπαϊκής τροχιάς.

Αντιθέτως, το σύνολο του Γκασπερίνι βρέθηκε προ εκπλήξεως και γνώρισε την ήττα μέσα στο σπίτι του (1-2) από την ψυχωμένη Σπαλ, που βγήκε από τα αποδυτήρια στο β΄μέρος για να κυριαρχήσει. Και τα κατάφερε.

Χάρη σε γκολ των Πετάνια (54') και Βαλότι (60'), οι φιλοξενούμενοι ανέτρεψαν μέσα σε ένα εξάλεπτο το 1-0 των Μπεργκαμάσκι από το 16' με τον Ίλισιτς και σφράγισαν ένα σπουδαίο διπλό για την υπόθεση παραμονή.

Η ομάδα του Σεμπλίτσι ξεκόλλησε, έτσι, από την τελευταία θέση, έφτασε τους 15 βαθμούς όσους έχει και η Μπρέσια και βλέπει την Λέτσε να απέχει μόλις έναν βαθμό, εκτός επικίνδυνης ζώνης. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι έμειναν στους 35 βαθμούς αλλά διατηρούν τόσο «μαξιλαράκι» από την Κάλιαρι (30) όσο και απόσταση βολής από την 4η Ρόμα (38).
 

gazzetta.gr