Ανακοίνωσε την επέκταση συμβολαίου του Ραφίνια έως το 2028

Ανακοίνωσε την επέκταση συμβολαίου του Ραφίνια έως το 2028

Η Μπαρτσελόνα επιβράβευσε τον Ραφίνια για την καταπληκτική του σεζόν φέτος, επεκτείνοντας το συμβόλαιό του κατά ένα ακόμα έτος.

Η Μπαρτσελόνα είχε δώσει το προηγούμενο διάστημα τα χέρια με τον Ραφίνια για ένα νέο συμβόλαιο, με τους Μπλαουγκράνα να προχωρούν εν τέλει την Πέμπτη (22/5) στην επισημοποίηση της συμφωνίας.

Μετά από μία ασύλληπτη σεζόν, ο Βραζιλιάνος κατέγραψε φέτος 35 συμμετοχές στη La Liga (18 γκολ, εννέα ασίστ), ενώ στο Champions League σημείωσε ακόμα 13 τέρματα και οκτώ ασίστ, με τον συνολικό αριθμό των γκολ να ανέρχεται στα 33.

Για αυτό τον λόγο, παρότι το συμβόλαιό του είχε διάρκεια έως το 2027, οι Καταλανοί πήραν την απόφαση να τον επιβραβεύσουν, επεκτείνοντας κατά ένα ακόμα έτος τη συνεργασία τους.

sport24.gr