Δύο επιπλέον λύσεις στην αμυντική του γραμμή θα έχει ο Χάνσι Φλικ, στο σημερινό (8/11) ντέρμπι κορυφής της La Liga με την Ατλέτικο στο «Μετροπολιτάνο».
Ο Ερικ Γκαρσία και ο Αντρέας Κρίστενσεν επιστρέφουν στην αποστολή της Μπαρτσελόνα, μετά από αρκετές εβδομάδες απουσίας λόγω τραυματισμών, και μάλιστα ο Ισπανός διεθνής είναι υποψήφιος για τη βασική ενδεκάδα, σύμφωνα με τον Γερμανό τεχνικό.
«Ο Ερικ είναι σε κατάσταση να ξεκινήσει αύριο, αλλά θα δούμε. Θα είναι και οι δύο στην αποστολή», δήλωσε ο προπονητής των Καταλανών, στην καθεριωμένη συνέντευξη Τύπου.
Στον αντίποδα, ο Ζιλ Κουντέ δεν έχει καταφέρει να ξαναμπεί σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και παραμένει εκτός πλάνων.
«Πιστεύαμε ότι ο Ζιλ θα επέστρεφε νωρίτερα από τον τραυματισμό του, αλλά αυτό δεν συνέβη. Πρέπει να πάμε προοδευτικά και να παρακολουθούμε από κοντά την εξέλιξή του. Για την ώρα δεν είναι διαθέσιμος, αλλά ελπίζουμε ότι θα επιστρέψει μετά τη διακοπή», είπε ο Φλικ, αναφερόμενος στον Γάλλο αμυντικό.