Ετοιμάζει πρόταση 50 εκατ. ευρώ για Λεβαντόφσκι!

Ετοιμάζει πρόταση 50 εκατ. ευρώ για Λεβαντόφσκι!

Η Μπάγερν δεν απάντησε στη δεύτερη πρόταση της Μπαρτσελόνα για τον Λεβαντόφσκι, με τους Καταλανούς να ετοιμάζουν πρόταση 50 εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με το Sky Sport Γερμανίας.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Μπάγερν για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι συνεχίζονται. Ο Πολωνός στράικερ ζήτησε από τους Καταλανούς να έχουν κλείσει την υπόθεσή του πριν από τις 12 Ιουλίου, ώστε να μην βρίσκεται στην πρώτη προπόνηση των Βαυαρών.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Sky Sport Γερμανίας, η Μπάγερν είναι διατεθειμένη να πουλήσει τον Λεβαντόφσκι. Ωστόσο παίζει με τον χρόνο, ώστε να ανεβάσει την τιμή του και φυσικά να εντείνει την αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

Οι Βαυαροί επιμένουν να ζητούν 60 εκατομμύρια ευρώ, ενώ φέρεται να μην απάντησαν στην δεύτερη πρόταση που κατέθεσαν οι μπλαουγκράνα (35 εκατομμύρια).

Τα γερμανικά ρεπορτάζ υποστηρίζουν πως η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη να πληρώσει 50 εκατομμύρια ευρώ για τον Πολωνό σούπερσταρ.

Μάλιστα, οι Καταλανοί είναι αισιόδοξοι πως το παραπάνω ποσό θα είναι αρκετό, ώστε να κάνουν δικό τους τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

sport24.gr