Η Ένωση Δανών παικτών καταγγέλλει τη μεταχείριση που υφίσταται ο Μπρέθγουεϊτ

Η Ένωση Δανών παικτών καταγγέλλει τη μεταχείριση που υφίσταται ο Μπρέθγουεϊτ

Η Μπαρτσελόνα πιέζει όλο το καλοκαίρι τον Μάρτιν Μπρέιθγουέιτ να φύγει από την ομάδα και έτσι να μπορέσει να εξισορροπήσει τους λογαριασμούς της για να δηλώσει τις νέες της μεταγραφές, με τον Δανό επιθετικό να αρνείται να υπογράψει την επιστολή παραίτησης αν δεν τον εξοφλήσει ο σύλλογος.
Η κατάσταση μεταξύ της Μπαρτσελόνα και του Μπρέιθγουέιτ έχει γίνει τόσο τεταμένη που οι οπαδοί της Μπάρτσα στράφηκαν εναντίον του απλά και μόνο επειδή αρνείται να φύγει αποδεχόμενος να μην αποζημιωθεί από τον σύλλογο.

Ο Μίκαελ Σελ Χένσεν, διευθυντής της Ένωσης Ποδοσφαιριστών της Δανίας, έδωσε την δική του άποψη μιλώντας του στον Δανικό Τύπο για την μεταχείριση που υφίσταται ο παίκτης στον σύλλογο της Βαρκελώνης.

«Η μεταχείριση που αντιμετωπίζει ο Μπρέιθγουέιτ είναι εντελώς παράλογη. Κάτι που πιθανότατα βρίσκεται κάπου μεταξύ εκφοβισμού και παρενόχλησης. Είναι ντροπή το πώς η Μπαρτσελόνα προσπαθεί να τον βγάλει από το συμβόλαιό του, από τη δουλειά του. Ένας παίκτης που τον έσωσε όταν ήταν υπό πίεση. Πού είναι η ευπρέπεια;», τόνισε

«Ένα συμβόλαιο είναι συμβόλαιο και η Μπαρτσελόνα και ο Μπρέιθγουέιτ έχουν δεσμευτεί για άλλα δύο χρόνια. Ο Μάρτιν πρέπει να συνεχίσει να εκπληρώνει το μέρος της συμφωνίας που του αναλογεί. Το ίδιο και η Μπαρτσελόνα. Και επιπλέον, εναπόκειται σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο να αντιμετωπίζουν τους παίκτες τους με μεγαλύτερο σεβασμό», πρόσθεσε ο διευθυντής της Ένωσης Ποδοσφαιριστών της Δανίας.

gazzetta.gr