Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, έκανε έκκληση στους φίλους του συλλόγου να μην γυρίσουν την "πλάτη" στην ομάδα, αλλά όλοι μαζί ενωμένοι να τη βοηθήσουν να ξεπεράσει τον αποκλεισμό από το Champions League.
Η απογοήτευση και η δυσαρέσκεια τις τελευταίες ώρες είναι ιδιαίτερα έντονες στις τάξεις της Μπαρτσελόνα, η οποία μετά την εντός έδρα ήττα από την Μπέτις (0-1) στη La Liga, έμεινε εκτός Champions League. Η Μπάγερν έχει αποδειχθεί δήμιος των Καταλανών και με 3-0 τους έστειλε απευθείας στο Europa League.
Ο πρόεδρος των "μπλαουγκράνα" που πριν την αναμέτρηση εξέφραζε με βεβαιότητα πως η Μπαρτσελόνα θα υποτάξει τους Βαυαρούς στο Μόναχο είδε την ομάδα του να μένει εκτός της νοκ άουτ φάσης από τη διοργάνωση έπειτα από 20 χρόνια.
Μάλιστα, μετά τη λήξη της αναμέτρησης, παραχώρησε δηλώσεις στο TV3, όπου μεταξύ άλλων έκανε έκκληση τους φίλους του συλλόγου να στηρίξουν την ομάδα.
Laporta, a @tv3cat i @esport3 després de caure a la Champions #tv3 #esport3 #fcbarcelonalive pic.twitter.com/DFCiTNoJmZ
— Francesc Latorre (@FrancescLatorre) December 8, 2021
"Λυπούμαστε γι' αυτό το αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε. Είναι ώρα να δουλέψουμε, να κοιτάξουμε μπροστά και να προσπαθήσουμε να αντιστρέψουμε αυτή την κατάσταση. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε και τώρα πρέπει να προσπαθήσουμε να το ξεπεράσουμε. Κάνω μία έκκληση σε όλους τους φίλους της Μπαρτσελόνα. Σήμερα περισσότερο από ποτέ πρέπει να τραβήξουμε κουπί όλοι μαζί για να προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε αυτή την κατάσταση", τόνισε ο ισχυρός άνδρας της Μπαρτσελόνα.