Μπαρτομέου/"Ο ΜΕΣΙ μου έχει ξεκαθαρίσει..."

Close
Μπαρτομέου/"Ο ΜΕΣΙ μου έχει ξεκαθαρίσει..."

Ο ισχυρός άνδρας των Καταλανών, Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, γι' ακόμη μία φορά ξεκαθάρισε πως πρόθεση του Λιονέλ Μέσι, είναι να ολοκληρώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα, στην Μπαρτσελόνα.

Με νέες του δηλώσεις, ο Μπαρτομέου, διέψευσε τα σενάρια που θέλουν τον Λιονέλ Μέσι να μην ανανεώνει με την Μπαρτσελόνα και να αποχωρεί από την ομάδα το καλοκαίρι του 2021. 

Οπως τόνισε, ο «Λίο» έχει πει επανειλημμένες φορές στον πρόεδρο των «μπλαουγκράνα», πως κύριος του στόχος είναι να παραμείνει στην ομάδα και να ολοκληρώσει με τα χρώματα της Μπαρτσα, την καριέρα του.

«Δεν είμαι μόνο εγώ που το λέω. Ο Μέσι το θέλει από μόνος του. Επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα και να ολοκληρώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα, παίζοντας για την Μπαρτσελόνα. Μου έχει πει, ότι είναι η μοναδική ομάδα γι' αυτόν. Είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμος. Οχι μόνο τώρα, αλλά στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Αυτή τη στιγμή είναι στην ομάδα μας και μου έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει την παραμονή του εδώ», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου,

 
gazzetta.gr