Μπαρτσελόνα: Μέχρι τις 12 Ιουνίου η απόφαση για πιθανό αποκλεισμό

Μπαρτσελόνα: Μέχρι τις 12 Ιουνίου η απόφαση για πιθανό αποκλεισμό

H UEFA ολοκλήρωσε την έρευνα στην Μπαρτσελόνα για την υπόθεση Νεγκρέιρα και αναμένεται να αποφασίσει μέχρι τις 12 Ιουνίου για πιθανό αποκλεισμό της από το Champions League.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Marca», οι άνθρωποι της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας εξέτασαν εξονυχιστικά την «υπόθεση Νεγκρέιρα» και μέχρι τις 12 Ιουνίου θα έχουν ανακοινώσει το πόρισμά τους, το οποίο ενδέχεται να είναι ακόμη και καταστροφικό για τους Καταλανούς, καθώς υπάρχει πιθανότητα να αποκλειστεί για έναν χρόνο από το Champions League.

Πέραν αυτού, οι «μπλαουγκράνα» αντιμετωπίζουν προβλήματα και με το Financial Fair Play, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στην έρευνα, και άπαντες στον σύλλογο κάθονται σε... αναμμένα κάρβουνα, καθώς περιμένουν με αγωνία τις όποιες εξελίξεις. Όπως είναι λογικό, ενδεχόμενη απουσία από τις ευρωπαϊκές διοργάνωσεις θα επηρεάσει μεγάλο βαθμό τον προγραμματισμό και τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, μιας και τα έσοδα θα είναι πολύ μικρότερα.

Παράλληλα, στις επάλξεις βρίσκεται και το νομικό τμήμα, το οποίο έχει αρχίσει ήδη να σχηματίζει την υπερασπιστική γραμμή, σε περίπτωση που η ανακοίνωση της UEFA δεν είναι ευνοϊκή προς την Μπαρτσελόνα.

sport-fm.gr