Έπειτα από το σοβαρό τραυματισμό του Ζεράρ Πικέ, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στην Μπαρτσελόνα ώστε να αποφασιστεί αν οι Καταλανοί θα κινηθούν για αμυντικό τον Ιανουάριο.
Ο Ρόναλντ Κούμαν έψαχνε έναν αμυντικό το καλοκαίρι, όμως απέτυχε να αποκτήσει τον Έρικ Γκαρσία από την Μάντσεστερ Σίτι. Έτσι, εκτός από τον Πικέ, έχει μείνει με τους Λανγκλέ, Ουμτιτί και Αραούχο.
Ωστόσο, ένα σοβαρό ζήτημα, είναι το οικονομικό. Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει προβλήματα εξαιτίας του κορονοϊού και έτσι δεν μπορεί να προβεί σε μεγάλες αγορές.
Επιπλέον, ακόμη ένα πρόβλημα αποτελεί το διοικητικό. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η προσωρινή διοίκηση δεν μπορεί να ξοδέψει πολλά χρήματα σε κανέναν τομέα του συλλόγου. Επομένως, πρέπει να υπάρξει έγκριση από τον επόμενο πρόεδρο, ο οποίος θα προκύψει την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου. Αν τελικά οι Καταλανοί δεν προχωρήσουν σε κάποια μεταγραφή στην άμυνα, τότε ο Κούμαν θα πρέπει να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στον Ουμτιτί.