"Σε 2-3 χρόνια η Μπαρτσελόνα θα αποκτήσει τον Χάαλαντ"

"Σε 2-3 χρόνια η Μπαρτσελόνα θα αποκτήσει τον Χάαλαντ"

Τις προηγούμενες ημέρες το σενάριο ήθελε τον Έρλινγκ Χάαλαντ να αποχωρεί από την Μάντσεστερ Σίτι στο φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Τώρα η… φασαρία καταλάγιασε και το όνομα του Νορβηγού επιθετικού τοποθετείται σε νέες συζητήσεις. Για μακροπρόθεσμα και όχι για το προσεχές καλοκαίρι.

Μια από τις ομάδες που σταθερά τα τελευταία χρόνια έχει βάλει στο μεταγραφικό της κάδρο τον Χάαλαντ είναι η Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» ονειρεύονται πως μια μέρα θα φέρουν τον 24χρονο επιθετικό στη Βαρκελώνη και θα τον τοποθετήσουν στη κορυφή της επίθεσής τους. Ιδανικά ο Χάαλαντ θα είναι αυτός που θα διαδεχθεί τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι όταν ο Πολωνός σούπερ σταρ αποχωρήσει.

To 2026 η Μπαρτσελόνα θα τα δώσει όλα για να αποκτήσει τον Χάαλαντ

Το SkySports και ο Γερμανός δημοσιογράφος, Φλόριαν Πλέτεμπεργκ, αναφέρουν πως η Μπαρτσελόνα κρατά το όνειρο για την απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ… ζεστό! Η διοίκηση Λαπόρτα γνωρίζει καλά πως ακόμη δεν είναι ώρα για τέτοιες μεταγραφικές υπερβάσεις. Σε 2-3 χρόνια όμως και με την κατάσταση να δείχνει πως αλλάζει στα οικονομικά ο καταλανικός σύλλογος θα είναι σε θέση να διεκδικήσει τον σπουδαίο επιθετικό.

Μη ξεχνάμε επίσης πως τότε ο Χάαλαντ θα βρίσκεται στο φινάλε της συνεργασίας του με την Μάντσεστερ Σίτι.

sportsking.gr