Στην επιστροφή του στο NBA και στα πλέι οφ στοχεύει σύμφωνα με δηλώσεις του ο πόιντ γκαρντ της Μπαρτσελόνα, Ντάντε Έξουμ.
Ο 26χρονος Αυστραλός γκαρντ υπέγραψε στους Καταλανούς τον Δεκέμβριο για τρεις μήνες και όπως δηλώνει ο ίδιος θέλει να επιστρέψει στο ΝΒΑ, όπου έχει ήδη μια επταετή καριέρα με τους Τζαζ (2014-19) και τους Καβαλίερς (2019-2021).
«Έχω τρεις μήνες μπροστά μου και ελπίζω πως θα συνεχίσω να βελτιώνομαι αμυντικά και επιθετικά» είπε ο Έξουμ και εξήγησε πως «κοιτάζοντας τους τραυματισμούς που είχε η Μπαρτσελόνα και τον στόχο μου να επιστρέψω στο ΝΒΑ, ήταν λογικό να υπογράψω εδώ».
Και η αλήθεια είναι πως ο ίδιος ήθελε παιχνίδια στα πόδια του για να έχει ρυθμό και να μπορέσει να βρει μία θέση σε ομάδα του ΝΒΑ λίγο πριν την κλείσουν τα ρόστερ για τα πλέι οφ. Μέχρι τώρα πάντως στην Μπαρτσελόνα σε τέσσερα ματς της Ευρωλίγκα έχει 4,4 πόντους και 2,8 ριμπάουντ σε 18,4’ κατά μέσο όρο.