Τσάβι: "Εξαρτάται από τον Μέσι η επιστροφή του"

Τσάβι: "Εξαρτάται από τον Μέσι η επιστροφή του"

Ο Τσάβι επανέλαβε για μια ακόμα φορά, πως για την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα, πολλά θα εξαρτηθούν από τον Αργεντινό σταρ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε σε συνέντευξή του στην ισπανική τηλεόραση:

Για τον αν θα γυρίσει ο Μέσι: «Εξαρτάται από εκείνον. Εάν θέλει να έρθει στην Μπάρτσα, θα κάνει τα πάντα. Νομίζω οι συνθήκες είναι σωστές. Σε ποδοσφαιρικό επίπεδο θα μάς βοηθήσει πολύ, δεν υπάρχει αμφιβολία. Υπάρχουν και άλλοι παράγοντες, προσωπικοί και οικονομικοί».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του με την Μπαρτσελόνα: «Γνωρίζω πως η Μπαρτσελόνα θα κάνει την προσπάθειά της όσο μπορεί και δε θα υπάρξει πρόβλημα. Ελπίζω να συνεχίσω για πολλά χρόνια, θα καταλήξουμε στην ανανέωση».

Για το τέλος του Πικέ και το “αντίο” του Άλμπα: «Όταν πρέπει να πάρεις αποφάσεις αντίθετες με αυτές που αρέσουν στους ποδοσφαιριστές γίνεται δύσκολο. Έπρεπε να πω στον Πικέ να κάνει στην άκρη, ότι θα παίζει λιγότερο. Ήταν δύσκολο για εμένα ακόμη και να κοιμηθώ. Με τον Άλμπα είχα την αίσθηση πως αποτύγχανα ως φίλος, αλλά πρέπει να θέτεις προτεραιότητα την ομάδα».

Για την υπόθεση Νεγκρέιρα: «Υποφέραμε πολύ από αυτό το θέμα, μας βλάπτει ως οργανισμό. Όμως ξέρουμε ότι ποτέ δεν εξαγοράσαμε διαιτητή. Το μέγεθος της εχθρότητας ήταν μεγάλο σε όλα τα επίπεδα. Αντί να μας αποσυντονίσει, μας ένωσε».

sdna.gr