Η δημοσιογράφος κοπέλα του Νάγκελσμαν παραιτείται από την Bild, γράφουν τα γερμανικά ΜΜΕ

 Η δημοσιογράφος κοπέλα του Νάγκελσμαν παραιτείται από την Bild, γράφουν τα γερμανικά ΜΜΕ

Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ, η δημοσιογράφος και κοπέλα του Νάγκελσμαν, Λένα Βούρτσενμπεργκερ, παραιτείται από τη θέση της στην Bild, μετά και την απομάκρυνση του Γερμανού προπονητή από την Μπάγερν.

Οι εξελίξεις στην Μπάγερν είναι ραγδαίες.

Το απόγευμα της Παρασκευής (24/3) οι Βαυαροί ανακοίνωσαν το διαζύγιο με τον Γιούλιαν Νάγκλεσμαν και την πρόσληψη του Τόμας Τούχελ, ο οποίος πιάνει δουλειά με το βλέμμα στο klassiker κόντρα στην Ντόρτμουντ την 1η Απριλίου.

Η απομάκρυνση αυτή φαίνεται πως έχει προεκτάσεις και στην προσωπική ζωή του Γερμανού προπονητή. Σύμφωνα με το Bunte.de και άλλα γερμανικά ΜΜΕ, η κοπέλα του Νάγκελσμαν και δημοσιογράφος της Bild παραιτείται από τη θέση της, ώστε να του συμπαρασταθεί.

Ο Νάγκελσμαν και η Λένα Βούρτσενμπεργκερ είχαν γνωριστεί στη δουλειά τους, καθώς η δημοσιογράφος της Bild κάλυπτε την Μπάγερν. Όταν η σχέση τους έγινε γνωστή, η διεύθυνση της Bild αποφάσισε την αλλαγή του ρόλου της, με την ίδια να ασχολείται με τοπικά θέματα.

Η σχέση τους δεχόταν αρκετές επικρίσεις με τον Μάρκους Μπάμπελ να σχολιάζει την Παρασκευή:

"Ξέρω πως η σχέση του Νάγκελσμαν με την ρεπόρτερ της Bild ήταν μεγάλο θέμα στα αποδυτήρια. Δεν δέχονταν πως ήταν μαζί της. Η κοπέλα του ήταν μεγάλο πρόβλημα για την Μπάγερν.

sport24.gr