Η Μπάγερν Μονάχου έκανε περίπατο στη Βρέμη (1-3) σε μία ιστορική μέρα για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, την ώρα που ο Δημήτρης Γραμμόζης ήπιε το πρώτο πικρό ποτήρι στον πάγκο της Σάλκε.
Ξανά στο +5 από την Λειψία (με ένα παιχνίδι περισσότερο) βρίσκεται η Μπάγερν Μονάχου που δεν είχε διάθεση για αστεία στην Βρέμη. Ο Τόμας Μίλερ έφτιαξε τα δύο πρώτα γκολ σε Γκορέτσκα (22’) και Γκνάμπρι (35’) με τους Βαυαρούς να επιβάλλουν από νωρίς την ανωτερότητά τους απέναντι στην Βέρντερ.
Ωστόσο, το ματς αυτό έμεινε στην ιστορία λόγω του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός φορ πέτυχε το 32ο του γκολ για φέτος και έφτασε τα 268 στην Bundesliga, πιάνοντας στην δεύτερη θέση των σκόρερ τον Κλάους Φίσερ και έχοντας πια μπροστά του μόνο τον Γκερντ Μίλερ που έχει 365 τέρματα.
Το πρώτο πικρό ποτήρι στον πάγκο της Σάλκε γνώρισε ο Δημήτρης Γραμμόζης που είδε τους βασιλικούς μπλε να διαλύονται με 5-0 στην έδρα της Βόλφσμπουργκ και να αντιλαμβάνονται πια ότι η παραμονή μπαίνει πια στην σφαίρα του αδύνατου, ειδικά από την στιγμή που η Μάιντς κέρδισε με 1-0 την Φράιμπουργκ και αύξησε στο +11 την διαφορά από την ουραγό Σάλκε.