Μανέ: «Είμαι χαρούμενος στην Μπάγερν»

Μανέ: «Είμαι χαρούμενος στην Μπάγερν»

Μόλις λίγους μήνες μετά την μεταγραφή του στην Μπάγερν Μονάχου, ο Σαντιό Μανέ παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA. Παρά την μεγάλη αλλαγή μετά από έξι χρόνια στην Λίβερπουλ, ο 30χρονος επιθετικός, όπως αναφέρει, έχει ήδη προσαρμοστεί στην ομάδα του Μονάχου και είναι χαρούμενος με το κλίμα της ομάδας.

«Η προσαρμογή μου στην Μπάγερν πάει πολύ καλά. Το να αλλάζεις ομάδα δεν είναι εύκολο. Πέρασα οκτώ υπέροχα χρόνια στην Αγγλία, έξι στο Λίβερπουλ και δύο στο Σαουθάμπτον, και τώρα είμαι σε μία άλλη χώρα. Δεν είναι εύκολο γιατί ξαφνικά όλα αλλάζουν, οι άνθρωποι, η προπόνηση, τα πάντα. Δεν είναι καθόλου εύκολο, πρέπει να προσαρμοστώ», τόνισε. «Το ήξερα και δεν εκπλήσσομαι. Γίνεται ακριβώς όπως το φανταζόμουν. Οι άνθρωποι εδώ είναι πολύ φιλόξενοι και όλοι στον σύλλογο είναι υπέροχοι, είμαι πολύ χαρούμενος».

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός αναφέρθηκε και στους νέους του συμπαίκτες, λέγοντας: «Έχουμε πολύ νέο ρόστερ. Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που βρίσκομαι σε μια ομάδα με τόσο νέα παιδιά. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το πόσο διψασμένοι είναι. Όλοι τους θέλουν να βελτιωθούν και είναι πολύ συγκεντρωμένοι. Οι προπονήσεις είναι ίδιας έντασης με τα παιχνίδια. Είναι εύκολο να αγωνίζομαι δίπλα σε νέους, τόσο ταλαντούχους και πολλά υποσχόμενους παίκτες».

sport-fm.gr