Μπάγερν: Επέστρεψε ο Ρουμενίγκε ως μέλος του Δ.Σ. των Βαυαρών

Μπάγερν: Επέστρεψε ο Ρουμενίγκε ως μέλος του Δ.Σ. των Βαυαρών

Ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε επέστρεψε στη Μπάγερν Μονάχου μετά από δύο χρόνια, ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, σε μια πρώτη κίνηση των Βαυαρών μετά τις αποχωρήσεις των Καν - Σαλιχάμιτζιτς.

Η επιστροφή του Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε στην Μπάγερν είναι γεγονός και επίσημα. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, πρώην αντιπρόεδρος αλλά και πρόεδρος των Βαυαρών ο οποίος οδήγησε την ομάδα του Μονάχου σε πολλές επιτυχίες επέστρεψε στο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου και θα έχει λόγο στις αποφάσεις για όσα έχουν να κάνουν με την ομάδα.

Η Μπάγερν ανακοίνωσε και επίσημα την επιστροφή του Ρουμενίγκε στην ομάδα με μια μακροσκελής ανακοίνωση την Τρίτη (30/5) το απόγευμα.

Ο Χέρμπερτ Χάινερ, πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Μπάγερν δήλωσε: "Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε τον Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε ως μέλος του Εποπτικού μας Συμβουλίου. Είναι μια από τις μεγάλες προσωπικότητες στην ιστορία του συλλόγου μας, όλοι γνωρίζουν τα πλεονεκτήματά του.

Η εμπειρία του, η εξειδίκευσή του και το διεθνές δίκτυό του θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ ώστε η Μπάγερν να συνεχίσει να είναι επιτυχημένη στο μέλλον".

Ενώ ο ίδιος ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε υποστήριξε:

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω το εποπτικό συμβούλιο για την εμπιστοσύνη τους και ανυπομονώ να στηρίξω την FC Bayern σε αυτό το σώμα στο μέλλον. Ήμουν πολύ τυχερός και τιμή μου που γιόρτασα πολλές επιτυχίες με αυτόν τον σύλλογο, οπότε είμαι στην ευχάριστη θέση να συμμορφωθώ με το αίτημα του διοικητικού συμβουλίου".

sport24.gr