Σαλιχάμιτζιτς: «Η πιο δύσκολη απόφαση που έχω πάρει»

Σαλιχάμιτζιτς: «Η πιο δύσκολη απόφαση που έχω πάρει»

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την απομάκρυνση του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, έκανε ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς.

Στην απόφαση που πάρθηκε από την Μπάγερν Μονάχου για άμεση αποχώρηση του Γιούλιαν Νάγκελσμαν από την τεχνική της ηγεσία, μίλησε ο αθλητικός διευθυντής των πρωταθλητών Γερμανίας, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς.

Ο 46χρονος Βόσνιος τόνισε πως αυτή η απόφαση είναι η δυσκολότερη που έχει πάρει από τότε που ανέλαβε τον συγκεκριμένο ρόλο στους Βαυαρούς, ενώ ξεκαθάρισε πως το... διαζύγιο ήρθε μετά από ενδελεχή ανάλυση της εξέλιξης της ομάδας, υπό τις οδηγίες του 35χρονου τεχνικού.

«Αυτή ήταν η πιο δύσκολη απόφαση που έχω πάρει από τότε που ήρθα στην Μπάγερν. Είχα μια ανοιχτή, φιλική και γεμάτη εμπιστοσύνη σχέση με τον Γιούλιαν.

Λυπάμαι που τον αποχωριζόμαστε. Η απόφαση αποδέσμευσής του πάρθηκε μετά από ενδελεχή ανάλυση της εξέλιξής μας, ειδικά από τον Ιανουάριο και έπειτα, δεδομένης και της εικόνας που είχαμε από το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν», δήλωσε χαρακτηριστικά.

sport-fm.gr