«Σκοπεύουμε να είμαστε πρωταγωνιστές και ας είναι δύσκολος αντίπαλος η Μπάγερν»

Close
«Σκοπεύουμε να είμαστε πρωταγωνιστές και ας είναι δύσκολος αντίπαλος η Μπάγερν»

Σίγουρος πως η Σεβίλλη θα καταφέρει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου εμφανίστηκε ο Ζουλέν Λοπετέγι.

Δύσκολος, απαιτητικός αλλά κρίσιμος θα είναι ο τελικός του European Super Cup μεταξύ Σεβίλλης και Μπάγερν Μονάχου όπως υποστηρίζει ο Ζουλέν Λοπετέγι.

Δεν πετάει στα σύννεφα η Σεβίλλη καθώς ο αντίπαλος της είναι αρκετά ισχυρός, όμως, ο Λοπετέγι πιστεύει πως με την μέχρι τώρα συνταγή που έχουν ακολουθήσει στην ομάδα θα καταφέρουν να αντιμετωπίσουν κατά μέτωπο τους Βαυαρούς.

«Ένα ευρωπαϊκό Super Cup δεν παίζεται κάθε μέρα και πολύ περισσότερο κόντρα σε έναν αντίπαλο όπως η Μπάγερν Μονάχου, η οποία με θαυμαστό τρόπο κατέκτησε το πρωτάθλημα, το κύπελλο και το Champions League. Εν συντομία είναι οι καλύτεροι αυτή τη στιγμή στον κόσμο. Σκοπεύουμε να είμαστε πρωταγωνιστές αν και δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Θα προχωρήσουμε, όμως, όπως μέχρι τώρα. Βήμα-βήμα. Θα έχουμε πολύ λίγο χρόνο για ξεκούραση αλλά δεν θα παραπονεθούμε. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου», υποστήριξε ο Ισπανός προπονητής στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA.

sport-fm.gr