Το BINTEO που η πρώην του Αλέξις πέφτει θύμα ληστείας

Το BINTEO που η πρώην του Αλέξις πέφτει θύμα ληστείας

Η Μισέλ Καρβάλιο, πρώην του Αλέξις Σάντσες είδε άγνωστο να την ληστεύει καθώς έμπαινε σε κατάστημα στη Χιλή και ανέβασε το βίντεο που ολόκληρου του περιστατικού στο Instagram.

Θύμα ληστείας από έναν άγνωστο έξω από κατάστημα έπεσε η Μισέλ Καρβάλιο. Η πρώην σύντροφος του Αλέξις Σάντσες δέχθηκε την βοήθεια στη μεταφορά του καροτσιού που κουβαλούσε, αλλά σύντομα ο άγνωστος έκανε κίνηση να της κλέψει την τσάντα.

Μαζί με μία υπάλληλο προσπάθησαν αμέσως να τον εξουδετερώσουν, ωστόσο, εκείνος τελικά διέφυγε με το κινητό της τηλέφωνο και η ίδια έσπευσε να δημοσιεύσει το βίντεο από τις κάμερες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας:

«Με έκλεψαν στην πόρτα του κτιρίου, αυτός ο τύπος με τη ροζ μπλούζα. Το περίεργο ήταν ότι η γραμματεία είχε τέσσερις άνδρες και κανείς τους δεν προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει. Το μόνο που κάναμε ήταν να ειδοποιήσουμε εγκαίρως την αστυνομία. Να προσέχετε και να μην δέχεστε βοήθεια από ξένους».

Δείτε το βίντεο:

gazzetta.gr