Το βράδυ της ζωής της! (στιγμιότυπα)

Close
Το βράδυ της ζωής της! (στιγμιότυπα)

Ασύλληπτο 4-1 από την πρωτάρα Αταλάντα, που έκανε εκπληκτική εμφάνιση, διέλυσε τη Βαλένθια και μπορεί να ονειρεύεται ότι το ταξίδι της θα έχει συνέχεια προς τα προημιτελικά.

Το 1/3 της πόλης είχε διανύσει την κοντινή απόσταση από το Μπέργκαμο (120.000 κατοίκους) προς το Μιλάνο. Οι 40.000 οπαδοί της Αταλάντα που μετακόμισαν για το βράδυ της Τετάρτης στο “Σαν Σίρο” πρόσμεναν μεγαλεία. Και τα έζησαν στο έπακρο. Αυτό το τρελό 4-1 επί της Βαλένθια στην πρώτη τους φορά στο Champions League και ακόμα παραπέρα, οι Μπεργκαμάσκι θα έχουν να το διηγούνται. Η Αταλάντα έκανε φοβερή εμφάνιση, είχε και μεγάλο μέρος της τύχης στο πλευρό της και βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στα προημιτελικά. Εκεί όπου κανείς δεν θα φανταζόταν ποτέ ότι θα τη δει να αγωνίζεται.

Αταλάντα (Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι): Γκολίνι, Τολόι, Παλομίνο, Λα΄ντάρα (75' Σαπάτα), Χάτεμπερ, Χόσενς, Γκόμες (81' Μαλινόβσκι), Ντε Ρουν, Ιλιτσιτς, Φρόιλερ, Πάσαλιτς (90'+2' Ταμέζ)

Βαλένθια (Αλμπέρτ Θελάδες): Ντομενέκ, Μανγκαλά, Ντιακαμπί, Γκαγιά, Βας, Παρέχο, Κοντογκμπιά, Γκουέντες (64' Τσερίσεβ), Σολέρ, Τόρες, Μάξι Γκόμες (73' Γκαμεϊρό).

gazzetta.gr