Διπλό mega-deal /Φέτος Βέρνερ του χρόνου Σέσκο!

Διπλό mega-deal /Φέτος Βέρνερ του χρόνου Σέσκο!

Απίθανο διπλό χτύπημα για την Λειψία που έκλεισε για φέτος τον Τίμο Βέρνερ και για την επόμενη σεζόν τον Μπέντζαμιν Σέσκο!

Θέμα ωρών είναι πλέον η μεγάλη επιστροφή του Τίμο Βέρνερ στην Λειψία. Η συμφωνία με την Τσέλσι είναι πλέον δεδομένη σε ένα ποσό κοντά στα 25 εκατομμύρια ευρώ και ο Γερμανός στράικερ αναμένεται το βράδυ της Δευτέρας στην χώρα του για να παρουσιαστεί και επίσημα από την ομάδα που τον βοήθησε να κάνει το όνομα του.

Μόνο που η Λειψία δεν σταματά εδώ. Παρότι ο Μπέντζαμιν Σέσκο είναι το νέο μήλο της έριδος για όλη την Ευρώπη και παρότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συζητούσε με την Σάλτσμπουργκ για την άμεση απόκτηση του, εντούτοις ο Σλοβένος επιθετικός αποφάσισε να ακολουθήσει άλλο μονοπάτι.

Θα καθίσει άλλον έναν χρόνο στην Αυστρία και του χρόνου θα ενταχθεί στο μεγάλο αδελφάκι που είναι η Λειψία. Το deal έκλεισε «μόλις» στα 24 εκατομμύρια ευρώ και θα ενταχθεί στον γερμανικό σύλλογο το καλοκαίρι του 2023, όταν θα έχει «ψηθεί» ακόμα περισσότερο στην Σάλτσμπουργκ, όπου το άστρο του ήδη λάμπει εκτυφλωτικά.

sdna.gr