Κούνησε... σεντόνι η Τσέλσι (στιγμιότυπα)

Κούνησε... σεντόνι η Τσέλσι (στιγμιότυπα)

Η Τσέλσι καθάρισε εύκολα από το πρώτο ημίχρονο την Γουλβς (2-0) και τσέκαρε το εισιτήριό της για το Champions League, αναγκάζοντας την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού να περιμένει τον τελικό κυπέλλου για να δει αν θα παίξει Ευρώπη του χρόνου ή όχι.

Στόχος επιτεύχθει για την Τσέλσι του Φρανκ Λάμπαρντ, η οποία νίκησε τη Γουλβς με 2-0 τερματίζοντας έτσι στην 4η θέση της Premier League και έτσι θα αγωνιστεί στο Champions League τη νέα σεζόν, αν και κάτι τέτοιο φάνταζε πολύ δύσκολο στην αρχή της χρονιάς λόγω της απαγόρευσης μεταγραφών.

Στην αντίπερα όχθη, με αυτή την ήττα η ομάδα του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο απέτυχε να τερματίσει σε μια θέση που οδηγεί στο Europa League και για να παίξει στην Ευρώπη θα πρέπει να κατακτήσει το FA cup η Τσέλσι ενάντια στην Άρσεναλ, ή να κατακτήσει αυτή το Europa League.

Το σκορ άνοιξε στο 45+1 με πανέμορφη εκτέλεση φάουλ ο Μέισον Μάουντ  για να έρθει τρία λεπτά αργότερα ο Ολιβιέ Ζιρού και να κάνει το 2-0 στην αντεπίθεση, εκμεταλλευόμενος ένα λάθος των «λύκων» και σκοράροντας για 7η φορά από την επανέναρξη.

sdna.gr