ΜΑΤΣΑΡΑ και η Τσέλσι την έριξε απ΄τον θρόνο!

ΜΑΤΣΑΡΑ και η Τσέλσι την έριξε απ΄τον θρόνο!

Σε ένα φοβερό ντέρμπι η Τσέλσι στο Στάμφορντ Μπριτζ κέρδισε με 2-1 την Μάντσεστερ Σίτι και την έριξε απ΄τον θρόνο της πρωταθλήτριας όπου θα κάθεται πλέον η Λίβερπουλ!

Η Τσέλσι πέρασε δύσκολα με την Μάντσεστερ Σίτι, όμως στο τέλος νίκησε με 2-1 στο Stamford Bridge και συνεχίζει να κάθεται άνετα στο Νο4 της της Premier League.

Η Σίτι έδειξε από την αρχή διάθεση να επιβάλλει το στιλ της και με πολλές πάσες κρατούσε κατοχή. Στο 15’ ο Κέπα έκανε ακατανόητο λάθος αλλά ο Μπερνάντο δεν το εκμεταλλεύτηκε, όμως στο 18’ ο Βάσκος έβγαλε εξαιρετικά με το ένα χέρι την κεφαλιά του Φερναντίνιο. Οι γηπεδούχοι είχαν καλές στιγμές με Μπάρκλεϊ (27’) και τη διπλή με Μάουντ - Μπάρκλεϊ (32’), όμως έμελλε να ανοίξουν το σκορ σε μια φάση που κανείς δεν θα φανταζόταν.

Στο 36’ ο Μεντί έκανε τραγικό λάθος στο κέντρο, ο Πούλισικ πήρε και πέταξε στο ξέφωτο, ο Γάλλος μπακ δεν μπορούσε να τον πιάσει με τίποτα και ο Αμερικανός με τρομερό τελείωμα έκανε το 1-0 που ήταν το σκορ του πρώτου μέρους αφού στο τελευταίο δεκάλεπτο η Σίτι περιορίστηκε στην κυκλοφορία εκτός περιοχής.

Η επανάληψη ξεκίνησε με την Σίτι να ισοφαρίζει. Στο 55’ ο Ντε Μπρόινε με εκπληκτικό φάουλ έκανε το 1-1 και δύο λεπτά αργότερα η ομάδα του Πεπ λίγο έλειψε να γυρίσει άμεσα το ματς όπως μετά τον σεμιναριακό συνδυασμό Σίλβα, Nτε Mπρόινε, Mαχρέζ, o Στέρλινγκ με σκαφτό πλασέ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Η Τσέλσι απάντησε στο 62’ με το πλασέ του Μάουντ στα πλαϊνά δίχτυα μετά το λάθος του Εντερσον και στο 67’ ξανά ο Στέρλινγκ λίγο ήθελε για να σκοράρει αλλά το πλασέ του πέρασε έξω.

sdna.gr