"Δεν είναι αλήθεια όσα γράφονται για τη Γιουνάιτεντ"

Close
"Δεν είναι αλήθεια όσα γράφονται για τη Γιουνάιτεντ"

Ο Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος ακούγεται έντονα για την αντικατάσταση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ξεκαθάρισε πως είναι πλήρως αφοσιωμένος με τη Λέστερ, ενώ κατηγόρησε τους δημοσιογράφους για αγένεια.

Τέλος στις φήμες που συνδέουν το όνομά του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλησε να βάλει ο προπονητής της Λέστερ, Μπρένταν Ρότζερς. Ο 48χρονος κόουτς, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τις αλεπούδες μέχρι το καλοκαίρι του 2025, ερωτηθείς για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι ένα από τα φαβορί για τον πάγκο των κόκκινων διαβόλων τα διέψευσε κατηγορηματικά.

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο και ο Ρότζερς αποτελούν σύμφωνα με τα Μέσα στην Αγγλία τις δύο περιπτώσεις προπονητών που ενδιαφέρουν τη Γιουνάιτεντ, η οποία ψάχνει αν βρει τη χρυσή τομή μαζί τους. Από τη μεριά του ωστόσο, ο Βορειοϊρλανδός ξεκαθάρισε πως παραμένει αφοσιωμένος στη Λέστερ.

"Πρώτον, είναι πραγματικά αγένεια από μέρους σας να κάνετε την ερώτηση όταν υπάρχει ένας προπονητή στη θέση αυτή, έναν καλό προπονητή και έναν καλό άνθρωπο, ο οποίος εργάζεται στον σύλλογο", δήλωσε αρχικά ο Ρότζερς σχετικά με τον Μάικλ Κλαρκ.

"Δεύτερον, δεν μπορώ πραγματικά να το σχολιάσω γιατί είναι κάτι που δεν είναι αλήθεια. Είμαι εδώ ως προπονητής της Λέστερ. Είμαι περήφανος που βρίσκομαι εδώ, έχω το προνόμιο του να είμαι εδώ και είμαι πλήρως αφοσιωμένος στους παίκτες, τον σύλλογο, τη διοίκηση. Αυτή είναι η αλήθεια. Όλος ο άλλος "θόρυβος" γύρω από αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε να ελέγξουμε", τόνισε ο 48χρονος κόουτς.

sport24.gr