Κανείς δεν θα ασχολούταν με την αναμέτρηση της Χαμπάροφσκ με την Σπαρτάκ Κοστρόμα (1-3) για την δεύτερη κατηγορία της Ρωσίας, ωστόσο ένα σπάνιο γκολ έκανε viral ένα στιγμιότυπο από την αναμέτρηση.
Το τρίτο γκολ των φιλοξενούμενων αλλά και του Αμούρ Καλμίκοφ ήρθε από ασίστ από… πλάγιο άουτ. Ο Ιρανός Ναντέρ Μοχαμάντι εκτέλεσε το πλάγιο με κωλοτούμπα και η μπάλα έφυγε σαν από… καταπέλτη με τρομερή δύναμη μέσα στην καρδιά της περιοχής, όπου ο σκόρερ την έστειλε με κεφαλιά στα δίχτυα.
🇮🇷🇷🇺Iranian defender Nader Mohammadi produced a spectacular assist for Spartak Kostroma against SKA-Khabarovsk — using a somersault throw-in to launch the ball into the box. 🤸♂️⚽
The flip throw was famously used by Estonia’s Risto Kallaste and Newcastle’s Steve Watson in the… pic.twitter.com/kPUrT6OJNa— EF (@EURASIAFOOTBALL) August 9, 2026