Έγκλημα και... τιμωρία στο 96' για την Άιντραχτ

Έγκλημα και... τιμωρία  στο 96' για την Άιντραχτ

Έφτασε μια ανάσα από μια σπουδαία νίκη, αλλά η Άιντραχτ λύγισε στο φινάλε με την Γκλάντμπαχ να παίρνει βαθμό στη Φρανκφούρτη. Φοβερός ο Στιντλ με χατ-τρικ

Απίστευτο ματς στην Φρανκφούρτη, όπου Άιντραχτ και Γκλάντμπαχ ήρθαν ισόπαλες 3-3. Τα «πουλάρια» πήραν προβάδισμα νωρίς, με τους γηπεδούχους πάντως να φέρνουν το ματς τούμπα σε ένα μόλις δεκάλεπτο στο πρώτο ημίχρονο παίρνοντας προβάδισμα με 3-1.

Αυτό το κρατούσαν ως το 82’, όταν η αποβολή του Άμπραχαμ άλλαξε τις ισορροπίες και έστειλε την ομάδα της Φρανκφούρτης από το ζενίθ στο ναδίρ. Ο Στιντλ με χατ τρικ εξελίχθηκε σε απόλυτο πρωταγωνιστή του ματς, έκανε ανατροπή στην ανατροπή και κατάφερε να… κλέψει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Για 6ο σερί ματς χωρίς νίκη η Άιντραχτ που μετρά πέντε ισοπαλίες στα έξι τελευταία παιχνίδια της.

Μόλις στο 14’ με φοβερή εκτέλεση φάουλ ο Στιντλ έδωσε προβάδισμα στα «πουλάρια», αλλά οι γηπεδούχοι έβγαλαν γρήγορα αντίδραση και μέσα σε ένα δεκάλεπτο στο πρώτο μέρος, καθάρισαν την μπουγάδα.

Πρωταγωνιστής ο Πορτογάλος Αντρέ Γκόμες που χτύπησε αρχικά με πέναλτι στο 22’ και έκανε το 2-1 με δικό του προσωπικό γκολ δύο λεπτά αργότερα μετά από ασίστ του Μπαρκόκ.

Οι ρόλοι αντιστάφηκαν στο 32’ ότι ο Πορτογάλος έγινε δημιουργός και ο Μαροκινός, εκτελεστής, γράφοντας το 3-1 για την Άιντραχτ που ολοκλήρωσαν την ολική ανατροπή.

Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι μέχρι το 81ο λεπτό, όταν η ομάδα της Φρανκφούρτης έμεινε με παίκτη λιγότερο, αφού ο Άμπραχαμ αντίκρισε δεύτερη κίτρινη στο ματς και έφυγε για τα αποδυτήρια.

Εκείνο που κατάφερε η Γκλάντμπαχ ήταν να μειώσει αρχικά με πέναλτι του Στιντλ στο 89’ αρχικά, με τον 32χρονο Γερμανό να χτυπάει εκ νέου με… buzzer beater, γράφοντας στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων το τελικό 3-3.

sport-fm.gr