"Έχω δει και χειρότερη Ατλέτικο αλλά…”

"Έχω δει και χειρότερη Ατλέτικο αλλά…”

Σχόλιο από τον Βόρι Καραγιάννη στο Super Monday (Α΄Μέρος) της Digital TV για την ήττα 3-0 της Ατλέτικο Μαδρίτης από τη Βαλένθια.

"Το χειρότερο παιχνίδι του Σιμεόνε όσο είναι στην Ατλέτικο, όπως είπε ο ίδιος, και ο Αργεντίνος είναι πάνω από δεκαετία προπονητής εκεί. Για να το λέει αυτό… Αν και νομίζω έχω δει και… χειρότερη την Ατλέτικο. Αλλά δεν την έχω δει τόσο λίγο ανταγωνιστική. Δεν μπήκε στο παιχνίδι ποτέ. Αν και προσπάθησε…Είναι καλή ομάδα η Βαλένθια αλλά όχι για να μην το παλέψεις καθόλου. Η Βαλένθια είναι η πιο νεανική ομάδα της Λα Λίγκα. Βγάζει τους δικούς της νεαρούς παίκτες. Ακόμα ένα κακό για την Ατλέτικο είναι ο σοβαρός τραυματισμός του Λεμάρ στον αχίλλειο”.

Την εκπομπή προσφέρει το Finders Bar & Grill. Εύγευστο φαγητό για όλα τα γούστα. Καθημερινά προσφέρεται happy hour 16:00-19:00

σσσσ

Δείτε την εκπομπή: