Επέστρεψε στις νίκες η Ρέιντζερς

Με τον Αντόνιο Τσόλακ να σκοράρει δύο φορές, η Ρέιντζερς επικράτησε 2-1 της Νταντί Γιουνάιτεντ και επέστρεψε στις νίκες μετά από την ήττα που γνώρισε από τη Σέλτικ.

Επιστροφή στις νίκες για την Ρέιντζερς, που επικράτησε με 2-1 της Νταντί Γιουνάιτεντ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, με το Αντόνιο Τσόλακ να σκοράρει για ακόμα μια φορά και μάλιστα εις διπλούν.

Το σκορ για τους γηπεδούχους, άνοιξε αρχικά στο 8ο λεπτό ο Κροάτης επιθετικός, με το 1-0 να είναι το σκορ που πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Τσόλακ πέτυχε και το δεύτερο γκολ της ομάδας του στο 49’. Η αντίδραση από τη Νταντί Γιουνάιτεντ ήρθε δέκα λεπτά αργότερα, με τον Σμίθ να μειώνει σε 2-1.

Νικηφόρα συνέχισε και η Λίβινγκστον, που επικράτησε με 1-0 της Κιλμάρνοκ, χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Μοντάνο στο 25ο λεπτό. Σεντ Τζόνστον και Ρος Κάουντι έμειναν ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0).

Η Χιμπέρνιαν υποδέχτηκε την Αμπερντίν, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 3-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 4ο λεπτό με γκολ που πέτυχε ο Ντουκ.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, ο Μπόιλ κατάφερε να ισοφαρίσει για τους γηπεδούχους, ενώ αυτός που με δύο προσωπικά του τέρματα διαμόρφωσε το τελικό 3-1, ήταν ο Τζος Κάμπελ.

sport-fm.gr