Γιατρός Φενέρ: «Ο Πέλκας έχασε τις αισθήσεις του»!

Close
Γιατρός Φενέρ: «Ο Πέλκας έχασε τις αισθήσεις του»!

Καθησυχαστικά είναι τα νέα που έρχονται από την Τουρκία για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος είχε έναν σοκαριστικό τραυματισμό που περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια ο γιατρός της Φενέρ.

Καθαρές είναι όλες οι εξετάσεις που έκανε σε νοσοκομείο του Ικονίου ο Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος τραυματίστηκε στο στήθος και τον αυχένα μετά από σφοδρή σύγκρουση που είχε με παίκτη της Κόνιασπορ λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης.

Ο Έλληνας μέσος είναι σε καλή κατάσταση και στον λαιμό του τοποθετήθηκε κολάρο, ώστε να είναι σταθερός ο αυχένας του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδουν τα τουρκικά Μ.Μ.Ε. έχει τις αισθήσεις του κανονικά και έχει απόλυτη επαφή με τους γύρω του, δίχως το παραμικρό πρόβλημα.

Για τον τραυματισμό του αναφέρθηκε ο γιατρός της Φενέρ, Μπουράκ Κουντουρατσίογλου, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο Έλληνας μέσος έχασε προσωρινά τις αισθήσεις του, μετά τη σφοδρή σύγκρουση: «Ο Πέλκας δέχθηκε ένα πολύ σοβαρό χτύπημα στο στήθος και έχασε τις αισθήσεις του για λίγο. Με την σύγκρουση που είχε δάγκωσε την γλώσσα του και είχε μία ελαφρά αιμορραγία από το στόμα. Αφού ανέκτησε τις αισθήσεις του, παραπονέθηκε για πόνους στο στήθος. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο το συντομότερο δυνατόν σε νοσοκομείο και εκεί κάναμε τομογραφία εγκεφάλου, λαιμού και πνευμόνων.

sdna.gr