Γουέστ Χαμ: Είχαν αποστάσεις από τα κρούσματα, αρνήθηκε το τεστ η Χαλ!

Close
Γουέστ Χαμ: Είχαν αποστάσεις από τα κρούσματα, αρνήθηκε το τεστ η Χαλ!

Η αναμέτρηση της Γουέστ Χαμ με την Χαλ για το Carabao Cup διεξήχθη παρά το γεγονός πως στο γήπεδο υπήρξαν τρία κρούσματα κορονοϊού κι αυτό διότι άπαντες διαβεβαίωσαν για τις αποστάσεις που είχαν τηρήσει από τον Μόγιες και τους παίκτες. Αρνήθηκαν να κάνουν τεστ στη Χαλ!

Το ματς των «σφυριών» με τις «τίγρεις», επισκιάστηκε από την σύγχυση που επικράτησε λίγη ώρα πριν από την έναρξη, το βράδυ της Τρίτης, όταν ο Μόγιες, μαζί με τους Ντιόπ και Κουλέν ενημερώθηκαν για τα θετικά αποτελέσματα στα τεστ κορονοϊού που είχαν υποβληθεί.

Οι τρεις τους αποχώρησαν άμεσα από το γήπεδο, ενώ, οι βοηθοί του προπονητή της Γουέστ Χαμ διαβεβαίωσαν πως είχαν φροντίσει να έχουν αποστάσεις... «Ξέρουμε πως ορισμένες φορές τα αποτελέσματα δεν είναι τα σωστά, οπότε θα περιμένουμε να δούμε...» ανέφερε ο βοηθός του Μόγιες, Άλαν Ίρβιν, που πήρε και τη θέση στον πάγκο για το παιχνίδι.

Η Χαλ είχε αρνηθεί να υποβληθεί σε τεστ που θα είχαν πληρωθεί από τον σύλλογο της Premier League, με την εξέταση στα κλαμπ της Football League να είναι προαιρετική και αυτό να έχει σκορπίσει γενικότερη ανησυχία στις μεγάλες ομάδες ενόψει αυτών των αναμετρήσεων για το Carabao Cup.

Πάντως, στην Άρσεναλ είχαν κάνει τεστ και μετά το δικό τους παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ, το βράδυ του Σαββάτου, με τα αποτελέσματα να είναι όλα αρνητικά, επομένως δεν ήταν ενεργά τα κρούσματα εκείνες τις μέρες...

gazzetta.gr