Με τον Ολι Γουότκινς να βάζει δύο γκολ και να δίνει ασίστ, η Αστον Βίλα έριξε «τρίμπαλο» στην Νιούκαστλ (3-0) και πάτησε γερά στην 6η θέση της Premier League.
Η Νιούκαστλ είχε 5 σερί νίκες και είναι μέσα στο Champions League, όμως η φόρμα της ομάδας του Ουνάι Εμερι είναι το κάτι άλλο. Οπως και αυτή του Αγγλου επιθετικού, Ολι Γουότκινς, ο οποίος τα έκανε όλα σε βάρος των Magpies με δύο γκολ και μια ασίστ διαμορφώνοντας μόνος του το τελικό 3-0.
Ο 27χρονος στο 11’ έστρωσε με κεφαλιά στον Τζέικομπ Ράμσεϊ για το 1-0 και παρότι στο 61’ του ακυρώθηκε γκολ μέσω VAR ως οφσάιντ, δεν το έβαλε κάτω. Στο 64’ εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Αλεξ Μορένο και πλάσαρε από κοντά και στο 83’ βρήκε δίχτυα από κοντά μετά τη ασίστ του Ράμσεϊ.
Ετσι, η Βίλα έφτασε τις 5 σερί νίκες στην Premier League και τις 7 στα τελευταία 8 ματς και βρίσκεται στην 6η θέση, στο +4 από την 7η, Μπράιτον, από την οποία έχει όμως 3 ματς περισσότερα. Οσον αφορά την Νιούκαστλ, που έκανε κακή εμφάνιση, παρέμεινε στην 3η θέση, όμως η Γιουνάιτεντ μπορεί να την περάσει και η Τότεναμ να την φτάσει στη μάχη της 4άδας.