Σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι στο Βελιγράδι, η Μονακό δραπέτευσε από την έδρα της Παρτίζαν (74-79) και πήρε την τέταρτη νίκη της στην EuroLeague.
Η Μονακό πέρασε από το Βελιγράδι σε ένα εξαιρετικό ματς στο "Aleksandar Nikolic Hall" κόντρα στην Παρτίζαν (74-79) και πανηγύρισε την τέταρτη νίκη της στην EuroLeague.
Ο αγώνας
Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν ισορροπημένο, με τον ρυθμό να είναι καλός. Μικρό προβάδισμα για τη Μονακό, μετά το πέρας της πρώτης περιόδου (21-23). Στη δεύτερη περίοδο οι Μονεγάσκοι πάτησαν το... γκάζι, ανεβάζοντας κατακόρυφα την εικόνα τους, ειδικά στον τομέα της άμυνας, δεχόμενοι μόλις 12 πόντους. Σκορ ημιχρόνου 33-46, με πρωταγωνιστές τους Ντιαλό και Τζέιμς.
Η Παρτίζαν έκανε την αντεπίθεσή της στην τρίτη περίοδο και με "όπλο" την άμυνα ξεκίνησε να ροκανίζει τη διαφορά, με πρωταγωνιστές Μπόνγκα και Λούντμπεργκ. Η Μονακό μπήκε με πλεονέκτημα πέντε πόντων στο τελευταίο και κρίσιμο δεκάλεπτο (56-61).
Το παιχνίδι έγινε αμφίρροπο και το φινάλε... θρίλερ. Ο Μάικ Τζέιμς έβαλε μπροστά τη Μονακό (70-72), πριν ο Λούντμπεργκ απαντήσει με τρίποντο στην επόμενη επίθεση (73-72), κάτι περισσότερο από ένα λεπτό για το φινάλε. Ο Οκόμπο απάντησε στην πρώτη επίθεση μετά το τάιμ άουτ (73-74).
Ο Μάικ Τζέιμς το πήρε πάνω του και με καλάθι και φάουλ 21.6" πριν το φινάλε έγειρε την πλάστιγγα προς τη μεριά των Μονεγάσκων (73-76), αστοχώντας ωστόσο στη βολή.
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πέρεθ, Φούφης, Κορτές
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-23, 33-46, 56-61, 74-79.
Οι επόμενοι αγώνες των δύο ομάδων: Την επόμενη αγωνιστική η Παρτίζαν πηγαίνει στην έδρα της Φενέρμπαχτσε (1/11, 19:45), ενώ η Μονακό στο Κάουνας για λογαριασμό της Ζάλγκιρις (1/11, 20:00).