Επειτα από τρεις σερί ισοπαλίες, η Ιντερ πανηγύρισε νίκη καθώς με δύο γκολ του Λουκάκου πέρασε από το Dacia Arena κόντρα στην Ουντινέζε (0-2) και ανέβηκε ξανά 2η.
Αταλάντα, Λέτσε, Κάλιαρι είχαν κρατήσει στο 1-1 την ομάδα του Αντόνιο Κόντε, η οποία όμως, παρά την απουσία του Λαουτάρο, πανηγύρισε ξανά και με ματς περισσότερο προσπέρασε την Λάτσιο μια αγωνιστική πριν το derby με την Μίλαν.
Επαιξε για 60 λεπτά ο Κρίστιαν Ερικσεν, όμως η Ιντερ σκόραρε αφού αντικαταστάθηκε, ακόμα δύο γκολ πρόσθεσε στην εξαιρετική σεζόν του ο Ρομέλου Λουκάκου, κράτησε clean-sheet ο αναπληρωματικός keeper, Παντέλι.
Εσπόζιτο και Ερικσεν είχαν καλές στιγμές στο πρώτο μέρος, ενώ για τους Friuliani απείλησε δύο φορές ο Φοφανά. Στην επανάληψη η Ουντινέζε έδειχνε ζωηρή, κυρίως στις αντεπιθέσεις, και έμελλε να υποστεί τη ζημιά σε φάση που ήταν οργανωμένη στην άμυνα της.
Στο 64' ο Λουκάκου πήρε την μπάλα στη περιοχή και μπροστά στον Νόιτνικ με πλασέ έστειλε την μπάλα στη γωνία του Μούσο, τον οποίο νίκησε 7 λεπτά αργότερα από τα 11 βήματα γράφοντας το 0-2, το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος αφού το βολέ του Λαζάνια πέρασε έξω.