Η Ίντερ διαπραγματεύεται εκ νέου με τους μάνατζερ του Λαουτάρο Μαρτίνες την ανανέωση του συμβολαίου του Αργνετινού επιθετικού, το οποίο ολοκληρώνεται το 2023.
Για τους μπλαογκράνα η υπόθεση είναι πολύ δύσκολη, και ο λόγος είναι η υψηλή ρήτρα αποδέσμευσης του Λαουτάρο Μαρτίνες, ύψους 111.000.000 ευρώ. Το ισχύον συμβόλαιο του Αργεντινού διεθνή εκπνέει το καλοκαίρι του 2023. Στόχος της Ίντερ είναι να τον δέσει μαζί της για ακόμη μεγαλύτερο διάστημα, αυξάνοντας παράλληλα την ρήτρα αποδέσμευσής του. Για να το πετύχουν βέβαια αυτό πρέπει να του προσφέρουν μεγαλύτερες ετήσιες απολαβές.
Φέτος ο Λαουτάρο Μαρτίνες πέτυχε 21 γκολ σε 49 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, αποτελώντας φονικό δίδυμο με τον Ρομέλου Λουκάκου για τις αντίπαλες άμυνες. Οι "νερατζούρι" τον απέκτησαν το καλοκαίρι του 2018 από την Ρασίνγκ Κλουμπ, αντί 25.000.000 ευρώ.