Το απόγευμα της Τρίτης (25/08), ο Αντόνιο Κόντε θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ιντερ, Στίβεν Ζανγκ, προκειμένου να συζητήσει σχετικά με το μέλλον του, στους «νερατζούρι».
Η δραματική ήττα της Ίντερ από την Σεβίλλη στον τελικό του Europa League ενδέχεται να ήταν το τελευταίο ματς του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Ιντερ. Ακόμα και ο ίδιος, με δηλώσεις του αποκάλυψε πως δύσκολα θα συνεχίσει να προπονεί τους «νερατζούρι» και τη νέα σεζόν.
Σύμφωνα με την «Corriere dello Sport», ο Ιταλός τεχνικός θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του συλλόγου για να συζητήσουν τα μελλοντικά τους σχέδια. Πάντως, όπως τονίζεται μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα, ο Κόντε θα ζητήσει την αποχώρησή του από τον σύλλογο.
Ακόμα κι αν ο Στίβεν Ζανγκ, θέλει να συνεχίσει τη συνεργασία του με τον έμπειρος κόουτς, ο οργανισμός δεν θα είναι σε θέση να ικανοποιήσει τα αιτήματά του, όσον αφορά τα μεταγραφικά ζητήματα.
Πάντως το μέλλον του Αντόνιο Κόντε, κρίνεται σήμερα (25/08) όπου η διοίκηση θα κληθεί να πάρει μία οριστική απόφαση για την επόμενη μέρα της ομάδας.
Φωτογραφίες: Getty Images / Ideal Image.