"Ηθελα να σταματήσω το ποδόσφαιρο, δούλεψα με ψυχολόγο για να ξεπεράσω τον θάνατο της μητέρας μου"

Close
"Ηθελα να σταματήσω το ποδόσφαιρο, δούλεψα με ψυχολόγο για να ξεπεράσω τον θάνατο της μητέρας μου"

Για τα προβλήματα που αντιμετώπισε μετά τον θάνατο της μητέρας του, μίλησε ο Λούκας Τορέιρα, τονίζοντας πως χρειάστηκε τη βοήθεια του ψυχολόγου για να συνεχίσει το ποδόσφαιρο.

Μετά την απώλεια της μητέρας του, ο Λούκας Τορέιρα είχε χάσει τη διάθεσή του για ποδόσφαιρο στην Ευρώπη και τεράστια επιθυμία του ήταν να παίξει μπάλα στη Μπόκα Τζούνιορς. Ωστόσο παρέμεινε στην Ατλέτικο και τώρα μετά το τέλος του δανεισμού του επιστρέφει στην Άρσεναλ, αφού οι «ροχιμπλάνκος» δεν ενεργοποίησαν την οψιόν αγοράς του.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο βραχύσωμος μέσος μίλησε για προβλήματα που αντιμετώπιζε, επιβεβαιώνοντας γι' ακόμη μία φορά πως επιθυμία του ήταν να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα, μετά το χαμό της μητέρας του.

«Πριν από έναν χρόνο, στην Ισπανία δούλευα με έναν ψυχολόγο στην Ισπανία. Στην δεύτερη χρονιά μου στην Άρσεναλ δεν είχα αρκετό χρόνο συμμετοχής και δυσκολεύτηκα να το αντιμετωπίσω, καθώς η ζωή μου περιστρέφεται γύρω από το ποδόσφαιρο. Όταν δεν παίζω, περνάω πολύ άσχημα. Έχω πολύ κακή διάθεση και με ρίχνουν ψυχολογικά πολλά πράγματα.

Όταν έχασα την μητέρα μου, δεν ήθελα να παίζω πλέον ποδόσφαιρο. Ήθελα μόνο να μετακομίσω στην Ουρουγουάη με την οικογένειά μου. Δεν ήθελα να φύγω πάλι από την πατρίδα και να επιστρέψω μόνος μου στην Ευρώπη. Ήθελα να κάτσω κοντά στον πατέρα μου. Ευτυχώς ο ένας αδερφός μου ήρθε για να μείνει μαζί μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

gazzetta.gr