Αδερφή Κριστιάνο προς Φαν Ντάικ: «Ήταν σκληρό, Βίρτζιλ;»

Close
Αδερφή Κριστιάνο προς Φαν Ντάικ: «Ήταν σκληρό, Βίρτζιλ;»

«Είναι στ'αλήθεια αντίπαλος;», είπε κατά την εκδήλωση της «Χρυσής Μπάλας» ο Φαν Ντάικ όταν ρωτήθηκε για τον Ρονάλντο, αλλά η αδερφή του Πορτογάλου δεν πήρε τόσο καλά τη δήλωσή του και ανήρτησε απάντηση-κόλαφο προς τον Ολλανδό.

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ αναδείχθηκε δεύτερος στην σχετική ψηφοφορία για την Χρυσή Μπάλα πίσω από τον Λιονέλ Μέσι και πάνω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ωστόσο κατά την άφιξή του στον χώρο της εκδήλωσης, είχε ρωτηθεί για την απουσία του Πορτογάλου από εκεί.

«Ήταν στ' αλήθεια αντίπαλος;», είπε γελώντας και η Κάτια Αβέιρο, αδερφή του Κριστιάνο, δεν υποδέχθηκε με μεγάλη ικανοποίηση την απάντηση του Ολλανδού.

Γράφοντας μάλιστα μια μεγάλη «επιστολή» προς τον Ολλανδό, του τόνισε ότι δεν μπορεί καν να συγκριθεί με τον αδερφό της αν δεν κατακτήσει πρώτα πέντε τρόπαια Champions League, ότι στην Αγγλία ο Ρονάλντο στην ηλικία του ήδη είχε πάρει κούπες ενώ, τον «πίκαρε» και για τον τελικό του Nations League όπου η Πορτογαλία κέρδισε την Ολλανδία.


Αναλυτικά η ανάρτησή της στο Instagram:

«Αγαπητέ Βίρτζιλ, εκεί που πας ο Ρονάλντο έχει πάει και έχει έρθει χιλιάδες φορές. Βλέπεις, αγαπητέ Βίρτζιλ, ο Κριστιάνο πήρε τρία πρωταθλήματα στη χώρα που εσύ παίζεις για χρόνια και ακόμα δεν έχεις αγγίζει κανένα τρόπαιο. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ο καλύτερος παίκτης και ο κορυφαίος σκόρερ στη χώρα που παίζεις και ήταν ακόμα πιο νέος από εσένα.

Μετά, αγαπητέ Βίρτζιλ, ο Κριστιάνο πήγε σε άλλα μέρη και έγινε ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης, Να σου πω κάτι Βίρτζιλ; Μπορεί ο Κριστιάνο, λόγω και της διοργάνωσης να σε κερδίσει ακόμα και στον τελικό του Champions League.

Από αυτά, Βίρτζιλ, ο Κριστιάνο έχει ήδη πέντε. Και μάλιστα, ο Κριστιάνο μαζί με τους συμπαίκτες του σε κέρδισαν στον τελικό του Nations League. Ήταν σκληρό, Βίρτζιλ;

Λυπούμαστε... Και, αγαπητέ Βίρτζιλ, σε μια από τις λιγότερο επιτυχημένες στιγμές της καριέρας του, ο Ρονάλντο κέρδισε περισσότερους τίτλους από εσένα. Απίστευτο έτσι;

Τώρα, Βίρτζιλ, κέρδισε πρώτα τίτλους που στ' αλήθεια μετράνε και και μετά μιλάμε. Όταν γεμίσεις ένα χέρι (5) από αυτούς, τους πολύ σημαντικούς, μπορεί να είσαι ικανός να κάτσεις στο ίδιο τραπέζι με τον Κριστιάνο. Ή, όπως λένε στην χώρα σου, εμφανίζεσαι κι εξαφανίζεσαι.

Για μένα Κριστιάνο θα είσαι πάντα ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο»

gazzetta.gr