Αλέγκρι: «Στο γήπεδο είμαστε στην δεύτερη θέση»

Αλέγκρι: «Στο γήπεδο είμαστε στην δεύτερη θέση»

Ο Μάσιμο Αλέγκρι εξέφρασε την δυσαρέσκεια του μετά την νέα ποινή αφαίρεσης δέκα βαθμών που επιβλήθηκε στην Γιουβέντους, για λογιστική απάτη.

«Ας αποφασίσουν πού πρέπει να είναι η Γιούβε και ας μας πουν. Είναι βασανιστήριο κι έλλειψη σεβασμού για αυτούς που εργάζονται, τους παίκτες, τους προπονητές. Είναι απίστευτο. Φτάνει!», είπε χαρακτηριστικά, ο Ιταλός προπονητής της Γιουβέντους μετά την εκτός έδρας συντριβή με 4-1 από την Έμπολι, για την 36η αγωνιστική της Serie A, αποτέλεσμα που έφερε τους «μπιανκονέρι» στην έβδομη θέση της κατάταξης και με διαφορά πέντε βαθμών από την τέταρτη θέση που κατέχει η Μίλαν και ισοδυναμεί με το τελευταίο «εισιτήριο» για το νέο Champions League.

«Στο γήπεδο, η Γιούβε παραμένει δεύτερη και αυτό πρέπει να καταστεί σαφές. Απόψε (σ.σ. εχθές), θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα, αλλά οι συνθήκες ήταν ιδιαίτερες», τόνισε ο Αλέγκρι και συμπλήρωσε: «Δεν έχω να κατηγορήσω για κάτι τους παίκτες μου. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν ήταν μια εύκολη κατάσταση για αυτούς. Είναι μια ανώμαλη, σουρεαλιστική κατάσταση, αλλά έκαναν το καλύτερο δυνατό. Ένα τέταρτο πριν από τον αγώνα, ήμασταν δεύτεροι στη βαθμολογία και μετά καταλήξαμε με 59 βαθμούς (σ.σ. 7οι). Δέχομαι όλη την κριτική, αλλά είναι άλλο πράγμα να παίζεις ένα ματς ως δεύτερος, με πέντε βαθμούς μπροστά από την Μίλαν που ήταν 5η, και άλλο όταν πρέπει να κερδίσεις, συνεχίζοντας να κυνηγάς. Είναι φυσιολογικό να έχεις καταρρεύσει ψυχικά, πρέπει να ξεκουρασθείς για μια ή δύο ημέρες, διαφορετικά, απέναντι στην Μίλαν (σ.σ. οι δύο ομάδες θα παίξουν την ερχόμενη Κυριακή), θα είναι πιο δύσκολο από ποτέ».

sport-fm.gr