Ανοιχτή η επιστροφή των φιλάθλων από φέτος στα γήπεδα κατά 25%

Close

Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ιταλικής Ομοσπονδίας, Γκαμπριέλε Γκραβίνα, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να ανοίξουν και πάλι τα γήπεδα για το κοινό στο 25% της χωρητικότητάς τους.

Εντείνονται οι εργασίες της ιταλικής Ομοσπονδίας για την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα, ενόψει της νέας σεζόν ή ακόμη και αυτής που διανύουμε.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γκαμπριέλε Γκραβίνα, τα μέλη της ιταλικής Ομοσπονδίας εξετάζουν τον τρόπο με τον οποίον μπορούν να ανοίξουν ξανά τα γήπεδα της Serie A για το κοινό, σε πρώτη φάση κατά 25% της χωρητικότητας για να εναρμονίζονται με τους κανόνες του social-distancing.

«Δουλεύουμε με γνώμονα την επιστροφή των φιλάθλων στην εμπειρία του ποδοσφαίρου από κοντά. Επεξεργαζόμαστε τα ποσοστά. Μέχρι σήμερα, σκεφτόμαστε κυρίως το 25%. Το πρόβλημα έγκειται στο να διαχειριστούμε τις ροές επισκεπών. Θα είμαστε έτοιμοι να ελέγξουμε τις διαδικασίες μόλις λάβουμε το ‘’πράσινο φως’’ από την κυβέρνηση να ανοίξουν ξανά τα γήπεδα», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Ομοσπονδιακού επικεφαλής.

gazzetta.gr