«Επιτεθείτε σε μένα και όχι στους παίκτες μου»

Close
«Επιτεθείτε σε μένα και όχι στους παίκτες μου»

Τους παίκτες του θέλησε να καλύψει και να υπερασπιστεί ο τεχνικός της Γιουβέντους, Αντρέα Πίρλο μετά την ήττα από την Ίντερ.

Η Γιουβέντους γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Ιντερ με αποτέλεσμα να βρίσκεται στο -10 από την κορυφή. Οι οπαδοί των «μπιανκονέρι» δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι τόσο με την απόδοση της ομάδας όσο και με τις επιλογές του Αντρέα Πίρλο στους αγώνες.

Παρ' όλα αυτά ο 41χρονος προπονητής της «Γηραιάς Κυρίας» θέλησε να βγει μπροστά και να υπερασπιστεί τους παίκτες του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως τα βέλη της κριτικής θα πρέπει να είναι στον ίδιο και όχι σ' εκείνους.

«Είμαι απογοητευμένος για τους παίκτες, ειδικά για το γεγονός πως σε κάποιους έγινε άδικη κριτική. Θα προτιμούσα οι επικριτές να κάνουν επίθεση σε μένα παρά στους παίκτες μου. Δεν υπάρχει σταυροδρόμι, δεν υπάρχει κρίσιμη καμπή, απλά ένας τελικός που πρέπει να κερδίσουμε. Όταν χάνεις με τέτοιο τρόπο όπως εμείς με την Ίντερ, προσπαθείς να μην επαναλάβεις το παραμικρό, ήταν μία διδακτική εμπειρία.

Θέλουμε να γυρίσουμε σελίδα, να ακυρώσουμε το ματς της Κυριακής και είναι ευτύχημα που παίζουμε αμέσως για να δείξουμε πως δεν είμαστε η ομάδα που είδαμε στο Μιλάνο. Δεν είπα ότι φοβηθήκαμε την Ίντερ αλλά ότι παίξαμε φοβισμένα σε σύγκριση με τη συμπεριφορά που θα έπρεπε να έχουμε».

gazzetta.gr