Έξαλλος ο Ντι Μαρία και η σύζυγός του με σχόλια οπαδών της Γιουβέντους

Έξαλλος ο Ντι Μαρία και η σύζυγός του με σχόλια οπαδών της Γιουβέντους

Κακή χρονιά διανύει η Γιουβέντους από κάθε άποψη. Αρχικά με την αφαίρεση των 15 βαθμών και τώρα με εκείνη των 10, μόνο ήρεμο και καλό δεν είναι το κλίμα στις τάξεις της Γηραιάς Κυρίας.

Σύμφωνα με τα τελευταία ιταλικά δημοσιεύματα, ένας οπαδός της ιταλικής ομάδας σχολίασε κάτω από ένα ποστάρισμα του Ντι Μαρία στο instagram, κατηγορώντας τόσο τον ίδιο όσο και τον Παρέδες ότι δεν ενδιαφέρονται για τη Γιουβέντους, δεν αξίζουν να φοράνε την φανέλα και παίρνουν μόνο τον μισθό τους.

Ο Αργεντινός άσος ωστόσο δεν το άφησε να περάσει έτσι και απάντησε στον οργισμένο οπαδό γράφοντας χαρακτηριστικά: «Αυτός που δεν αξίζει την φανέλα είσαι εσύ. Η ομάδα και οι παίκτες είναι μαζί 100%, μέχρι το τέλος. Αυτό που κάνεις είναι να δείχνεις ότι είσαι με τη Γιουβέντους μόνο στις καλές στιγμές και όχι στις κακές στιγμές. Σου στέλνω ένα μεγάλο αντίο. Είμαι καλά μέχρι το τέλος, όχι σαν εσένα».

Ενώ και η σύζυγος του Ντι Μαρία Χορχελίνα Καρντόσο έσπευσε να τον υπερασπιστεί σχολιάζοντας: «Δεν είναι αυτός που προετοιμάζει την ομάδα, δεν είναι ο προπονητής, δεν είναι αυτός που προτιμά να παίζει πίσω. Σκάσε, είσαι ανόητος ή πληρώνεσαι γι' αυτό;»

sport-fm.gr