Η Γιουβέντους επιβλήθηκε της Ίντερ στο Derby d'Italia και ξαναμπήκε γερά στη μάχη για την είσοδο και στο νέο Champions League με τον Φεντερίκο Γκάτι να υποστηρίζει ωστόσο στο φινάλε του ματς πως η 4η θέση δεν μπορεί να ικανοποιεί την ομάδα του.
Πλέον, οι μπιανκονέρι είναι για τα καλά σε τροχιά Champions League έχοντας ωστόσο απόσταση 10 πόντων από την κορυφή και την Νάπολι, με τον Φεντερίκο Γκάτι να ξεκαθαρίζει μετά από το ματς ότι οι παίκτες της "βέκια σινιόρα" δεν πρέπει να νιώθουν ικανοποιημένοι με μία 4η θέση.
"Δεν νομίζω πως είναι η σημαντικότερη νίκη μας φέτος, αλλά μας δίνει κάτι έξτρα επειδή είχαμε πετάξει πολλούς πόντους. Ξέρω ότι η σεζόν είναι αρκετά μεγάλη αλλά αυτό το αποτέλεσμα μάς αφήνει μία πικρή γεύση στο στόμα αναλογιζόμενοι πού θα μπορούσαμε να βρισκόμαστε", τόνισε ο σέντερ μπακ της Γιουβέντους αναφορικά με τις 13 ισοπαλίες του στα πρώτα 25 ματς (μόνο μία ήττα), για να συμπληρώσει με νόημα:
"Είμαστε Γιουβεντους, δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι με την τέταρτη θέση. Χρειάζεται να πάμε μέχρι τέλος του δρόμου σε κάθε διοργάνωση.
Το ματς που έχουμε μπροστά μας με την Αϊντχόφεν στο Champions League (σ.σ. νίκη με 2-1 για την Γιουβέντους στο Τορίνο, στο πρώτο ματς των playoffs) είναι πάρα πολύ σημαντικό, πρέπει να περάσουμε στην επόμενη φάση με κάθε κόστος".