Κιελίνι: «Ξέρω ότι δεν αργεί η μέρα της απόσυρσης...»

Close
Κιελίνι: «Ξέρω ότι δεν αργεί η μέρα της απόσυρσης...»

Το έχει σκεφτεί, ξέρει πως θα πρέπει σιγά - σιγά να συμβιβαστεί με την ιδέα, όμως και πάλι φροντίζει να επικεντρώνεται στο παρόν. Ο Τζόρτζιο Κιελίνι έδειξε απόλυτα ήρεμος με το γεγονός πως η απόσυρσή του από την ενεργό δράση λόγω και της ηλικίας του, δεν είναι πολύ μακριά...

Ο πολύπειρος αμυντικός της Γιουβέντους, έχοντας πατήσει τα 36 του χρόνια και αντιμετωπίζοντας προβλήματα τραυματισμών, αντιλαμβάνεται πως ίσως ο οργανισμός του δεν αντέξει για όσα χρόνια θα ήθελε ακόμα. 

Έχει αρχίσει να σκέφτεται την επόμενη μέρα και όσα μπορεί να κάνει όταν αντιληφθεί ότι δεν θα μπαίνει πλέον στο γήπεδο για να φοράει ποδοσφαιρικά παπούτσια και να υπερασπίζεται τα μετόπισθεν των «μπιανκονέρι». 

«Ξέρω ότι δεν είναι πολύ μακριά, προέρχομαι και από δύσκολη σεζόν με τραυματισμό, όμως τώρα αισθάνομαι πολύ καλά. Δεν με φοβίζει το μέλλον και το θέμα της απόσυρσης γιατί που και που το σκέφτομαι. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω βάλει όρια για την ημέρα εκείνη... Προς το παρόν είμαι καλά, είμαι ενθουσιασμένος με την ομάδα και ξέρω πως όλοι στη Γιουβέντους έχουμε ένα μεγάλο όνειρο, ένα μεγάλο απωθημένο. Το Champions League» ήταν τα λόγια του Κιελίνι.

gazzetta.gr