Η Γιουβέντους πήρε δραστικά μέτρα κατά των ρατσιστών οπαδών της για όσα έκαναν στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με την Ίντερ.
Τιμωρία απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδό της επέβαλε η Γιουβέντους σε 171 οπαδούς της, που φώναζαν ρατσιστικά συνθήματα και έκαναν ιαχές πιθήκων εναντίον του Ρομέλου Λουκάκου στον ημιτελικό Κυπέλλου με την Ίντερ προ λίγων εβδομάδων (4/4).
Σε εκείνο το παιχνίδι ο Λουκάκου είχε αρχικά αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα λόγω του ιδιαίτερου πανηγυρισμού του (προέτρεπε τους οπαδούς να σωπάσουν, θέλοντας να απαντήσει στους υβριστές του), όμως με παρέμβαση του προέδρου της ιταλικής ομοσπονδίας, Γκαμπριέλε Γκραβίνα , δόθηκε χάρη στον φορ των νερατζούρι και δεν θα ισχύσει η ποινή του, γεγονός που τον θέτει κανονικά στη διάθεση του Σιμόνε Ιντζάγκι για τον αγώνα ρεβάνς των δύο ομάδων την ερχόμενη Τετάρτη (26/4).