Κριστιάνο - Χεορχίνα έστειλαν την τραυματισμένη γάτα τους στην Ισπανία με ιδιωτικό τζετ (pic)

Close
Κριστιάνο - Χεορχίνα έστειλαν την τραυματισμένη γάτα τους στην Ισπανία με ιδιωτικό τζετ (pic)

Ο «Πέπε», η γάτα του Κριστιάνο Ρονάλντο και της Χεορχίνα Ροντρίγκες χρειάστηκε επειγόντως θεραπεία αφού τον πάτησε αυτοκίνητο στο Τορίνο και εκείνοι νοίκιασαν έναντι 3.000 ευρώ το ιδιωτικό τζετ της οικογένειας και τον έστειλαν σε κλινική στην Ισπανία.

Το ατύχημα του μικρού φίλου της οικογένειας Αβέιρο, του «Πέπε» θορύβησε τον Πορτογάλο σταρ και την Χεορχίνα Ροντρίγκες, οι οποίοι θέλησαν να τον βοηθήσουν με την καλύτερη δυνατή θεραπεία. Για αυτό και δεν τσιγκουνεύτηκαν τα χρήματα ή την πολύπλοκη διαδικασία, ώστε να βρεθεί στα καλύτερα χέρια και να επανέλθει στην κανονική της κατάσταση.

Η γάτα του ζευγαριού χτυπήθηκε από αυτοκίνητο σε δρόμο του Τορίνο, εκεί που είναι πλέον εγκατεστημένος ο CR7 με την οικογένειά του και για να σωθεί, την έστειλαν με το ιδιωτικό τζετ της οικογένειας στην Ισπανία. Το κόστος ενοικίασης του σκάφους ανέρχεται στα 3.000 ευρώ σύμφωνα με το «Cadena Cope», ενώ ανάλογη είναι και η αξία της γάτας, ενός εξαιρετικά σπάνιου είδους της ράτσας «Sphynx», με τον Κριστιάνο και τη Χεορχίνα να έχουν τη μία από τις οκτώ που υπάρχουν στον πλανήτη.

δσα

gazzetta.gr