Λόγια αγάπης απο τους οπαδούς για το απόκτημα της Μίλαν, Μάντζουκιτς

Close
Λόγια αγάπης απο τους οπαδούς για το απόκτημα της Μίλαν, Μάντζουκιτς

Η απόκτηση του Μάριο Μάντζουκιτς από την Μίλαν όχι μόνο δεν πέρασε απαρατήρητητη από τους οπαδούς της Γιουβέντους αλλά υπήρχε και ανακοίνωση των οργανωμένων τιφόζι της βέκια σινιορα όπου έπλεξαν το εγκώμιο του πρώην επιθετικού τους.

Ηαπόκτηση του Μάριο Μάντζουκιτς από την Μίλαν όχι μόνο δεν πέρασε απαρατήρητη από τους οπαδούς της Γιουβέντους αλλά υπήρχε και ανακοίνωση των οργανωμένων τιφόζι της βέκια σινιορα όπου έπλεξαν το εγκώμιο του πρώην επιθετικού τους.

Η Μίλαν διαπραγματευόταν εδώ και καιρό με τον Μάριο Μάντζουκιτς για να τον πείσει να φορέσει τα ροσονέρι και τελικά την Τρίτη (19/1) το σπουδαίο deal πήρε σάρκα και οστά, με τον 34χρονο Κροάτη επιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο με τους ροσονέρι για έξι μήνες με οψιόν επέκτασης για μία ακόμα σεζόν.

Φυσικά η κίνηση αυτή προκάλεσε αίσθηση ελέω του παρελθόντος του παίκτη με τους μπιανκονέρι (30 γκολ σε 117 ματς ήταν ο απολογισμός του στην Serie A από το 2015 μέχρι το 2019), ωστόσο οι οπαδοί της βέκια σινιόρα έκαναν την έκπληξη.

Ενώ αρκετοί περίμεναν πως θα έδειχναν αδιαφορία ή θα υπήρχε από την πλευρά τους θυμός για το γεγονός πως ένα από τα αγαπημένα τους παιδιά των τελευταίων ετών θέλησε να πάει σε μία ανταγωνίστρια για τον τίτλο και παραδοσιακή αντίπαλό τους, εκείνοι δεν δίστασαν να τον αποθεώσουν.

Το έκαναν μάλιστα μέσω ανακοίνωσης στον επίσημο λογαριασμό που διατηρούν στο Instagram, 158 λέξεων παρακαλώ, που είχε την υπογραφη της Curva Sud (οργανωμένοι της βέκια σινιόρα), και η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε:

sport24.gr