Μετά το πρώτο γκολ που πέτυχε ο Φεντερίκο Κιέζα στο ντέρμπι με τη Μίλαν, ο Πάουλο Ντιμπάλα... είχε ένα παράπονο από τον συμπαίκτη του.
Πρωταγωνιστές για τους «μπιανκονέρι» οι Φεντερίκο Κιέζα και Πάουλο Ντιμπάλα. Ο Αργεντινός τελείωσε το ματς με δύο ασίστ ενώ ο Ιταλός σκόραρε δύο πανέμορφα τέρματα.
Λίγα δευτερόλεπτα μετά την επίτευξη του πρώτου τέρματος από τον Κιέζα, οι ποδοσφαιριστές της Γιουβέντους έγιναν μια γροθιά και πανηγύρισαν κοντά στο σημαιάκι του κόρνερ. Εκεί ο σκόρερ του τέρματος, είπε στον Ντιμπάλα «είσαι εκπληκτικός Πάουλο, είσαι εκπληκτικός», με τον Αργεντινό να του απαντά με ένα πλατύ χαμόγελο και τη φράση: «τουλάχιστον αγκάλιασε με την επόμενη φορά».
Πάντως το μισό γκολ ανήκει στον Ντιμπάλα, καθώς με υπέροχο τακουνάκι «ξεκλείδωσε» την αντίπαλη άμυνα και διευκόλυνε το έργο του Κιέζα για να ανοίξει το σκορ.
Federico: Paulo sei un grande
— vanessa🌼 (@vane___96) January 7, 2021
Paulo: vieni ad abbracciarmi la prossima volta
Scusate mi è entrato un elefante negli occhi 😭 #MilanJuve pic.twitter.com/wCSfX2Nx4J