"Ο Ρονάλντο έμεινε στο αμάξι μέχρι την ανακοίνωση του βραβείου του"

Close
"Ο Ρονάλντο έμεινε στο αμάξι μέχρι την ανακοίνωση του βραβείου του"

Όλο και περισσότερο ενισχύεται η άποψη ότι ο Πορτογάλος παρευρίσκεται σε εκδηλώσεις μόνο όταν πρόκειται να βραβευθεί, με μια διαρροή δημοσιογράφου να αποκαλύπτει μέχρι και παρεμπόδιση φωτογράφισης για τον Ρονάλντο στο Μιλάνο.

Ήταν γνωστό σχεδόν από το πρωί της Δευτέρας ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα έδινε το παρών στην εκδήλωση του Παρισίου για τη «Χρυσή Μπάλα», ωστόσο ο λόγος έγινε γνωστός το βράδυ, καθώς ο Πορτογάλος βραβεύτηκε ως ο κορυφαίος παίκτης της Serie A για την σεζόν που πέρασε. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ιταλία, ο Ρονάλντο μπήκε στην αίθουσα λίγο πριν την στιγμή που θα γινόταν η ανακοίνωσή του ως MVP ενώ, παράλληλα για να μην υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία για την όλη του στάση, οι άνθρωποι ασφαλείας του παρεμπόδισαν τους παρόντες να τραβήξουν φωτογραφίες. 

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Τανκρέντι Παλμιέρι, απεσταλμένος στο Μιλάνο για το βρετανικού beIN Sports, αποκάλυψε ότι: «ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο περίμενε στο αμάξι του μέχρι την στιγμή που θα ερχόταν να παραλάβει το βραβείο του MVP της Serie A! Μόλις έφτασε εκείνη η ώρα, τελικά βγήκε από το αυτοκίνητο για να μπει στο θέατρο, ενώ οι σωματοφύλακές του έριξαν φακό στις φωτογραφικές μηχανές».

weew

gazzetta.gr