Παρελθόν από τη Γιουβέντους θα αποτεελέσει και ο Φρανσουά Μοντέστο, σύμφωνα με Ιταλικά ΜΜΕ.
Η Γιουβέντους συνεχίζει τις αλλαγές στη διοικητική της δομή, με τις εξελίξεις να «τρέχουν» τις τελευταίες ημέρες. Η κυρία του Τορίνο που την σεζόν που μας πέρασε τερμάτισε στην έκτη και θα παίξει στη League Phase του Europa League θα κάνει πολλές αλλαγες διοικητικά. Ο Μοντέστο ο οποίος από τον Ιούλιο του 2025 είναι τεχνικός διευθυντής, σύμφωνα με Ιταλικά ΜΜΕ θα αποτελέσει παρελθόν.
Πιο συγκεκριμένα όπως αποκάλυψε με δημοσίευμα της «Corriere dello Spor», ο Φρανσουά Μοντέστο βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στην έξοδο από τους Μπιανκονέρι, λίγες μόνο ημέρες μετά τις σημαντικές ανακατατάξεις που έγιναν στα υψηλά κλιμάκια της διοίκησης. Ο Γάλλος, που είχε αναλάβει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή όπως όλα δείχνουν αναμένεται να ολοκληρώνει σύντομα τη θητεία του στο Τορίνο.
Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ η διοίκηση έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές για τον διάδοχό του και ψηλά στην εν λόγω λίστα είναι ο Ματέο Τονιότσι.