«Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω όταν ξέσπασε το Calciopolis»

Close
«Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω όταν ξέσπασε το Calciopolis»

Συγκλονιστική ομολογία από τον πρώην παράγοντα της Γιουβέντους, ο οποίος αποκαλύπτει πως βρέθηκε πολύ κοντά στην αυτοκτονία όταν ξέσπασε το σκάνδαλο «Calciopolis» πίσω στο 2006.

Μια ανάσα μακριά από την αυτοκτονία αποκαλύπτει πως βρέθηκε ο Λουτσιάνο Μότζι όταν βγήκαν στην επιφάνεια τα σκηνικά του Calciopolis.

Ο πρώην γενικός διευθυντής της Γιουβέντους βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα το 2006, όταν το σκάνδαλο που σόκαρε το ιταλικό ποδόσφαιρο είδε το φως της δημοσιότητας, με τον Ιταλό να κρίνεται ένοχος για δωροδοκία και απόπειρα χρηματισμού σε διαιτητές που διηύθυναν παιχνίδια της «Γηραιάς Κυρίας».

Σε ντοκιμαντέρ παραγωγής του Netflix, ο Μότζι ανασύρει στη μνήμη του τις πρώτες στιγμές από το ξέσπασμα του «Calciopolis» και αποκαλύπτει πως η πίεση από τα media και η ντροπή που ένιωθε τον οδήγησαν ένα βήμα πριν την αυτοκτονία.

«Είχα γίνει στόχος για όλους. Το σύστημα ξαφνικά δεν υπήρχε, μόνο εγώ έπρεπε να πληρώσω. Δεν ήμουν πλέον γαλήνιος και ντρεπόμουν να κυκλοφορήσω στους δρόμους, τότε σκέφτηκα πολλά πράγματα ακόμα και την αυτοκτονία. Πράγματι όταν τα νέα βγήκαν στην επιφάνεια σκέφτηκα να αυτοκτονήσω και να θέσω ένα οριστικό τέλος σε όλο αυτό. Μετά όμως χάρη στην πίστη μου στον Θεό, βρήκα τη δύναμη να συνεχίσω» ανέφερε χαρακτηριστικά.

gazzetta.gr